Skip navigation

 

Udruga za medicinsko i pravno informiranje – “Zeleni svijet” organizira međunarodnu znanstveno-edukativnu konferenciju naziva „Prva hrvatska konferencija o medicinskom kanabisu“. Ista će se održati u dvorani D7 Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koju nam je omogućio Klub studenata Filozofskog fakulteta (KSFF) Sveučilišta u Zagrebu. Konferencija će se održati u nedjelju 23. listopada 2011. od 13.00 do 19.30 sati.

Na organizaciju iste smo se odlučili zbog konstantnog medijskog, ali i znanstvenog ignoriranja ove teme, a po uzoru na mnogobrojne svjetske manifestacije iste tematike. Posljednja slična se održala u njemačkom Bonnu od 8. do 10. rujna ove godine (http://www.bonn2011.org/).

Pristup temi je s bioetičke pozicije koja zagovara pluriperspekstivnost i integrativnost stavova. Pluriperspektivnost podrazumiijeva i interdisciplinarnost, pa je želja organizatora da se osim usko stručno medicinskih pozicija čuju i mišljenja pacijenata, psihijatara, psihologa, sociologa, pravnika, agronoma i ostalih čiji su stavovi od važnosti za pristup ovoj temi.

Stoga pozivamo sve zainteresirane: pacijente, članove obitelji pacijenata, znanstvenike, novinare i ostale da nam se pridruže u otvorenoj raspravi o dobrobiti i štetnosti medicinskog kanabisa, u nedjelju 23. listopada 2011 u dvorani D7 Filozofskog fakultata u Zagrebu u 13.00 sati.
Srdačno!

“Zeleni svijet”
i
KSFF

Advertisements

One Comment

  1. It is best to take part in a contest for among the best blogs on the web. I’ll suggest this website!


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: